fbpx

Frequently Asked Questions

Få svar på de oftest stillede spørgsmål vi får i shoppen.

Jeg vil gerne have en tatovering hos All or Nothing. Hvordan gør jeg det?

Tak fordi, du overvejer All or Nothing! Det første vi skal bruge, er en idé om, hvad du skal have lavet, og hvis du ikke allerede har en præference, hvilken tatovør er bedst for dig.

 

Den nemmeste måde at gøre dette er via mail eller besked på messenger eller instagram. Vi skal bruge en kort beskrivelse af, hvad du har i tankerne. Send gerne nogle referencer med til din ide og skriv gerne mulige placeringer. Tatovøren laver narutligvis også gerne sin helt egen ide, hvis du vil lade tatovøren få frie hænder til dette. Alt er muligt.

Hvad koster en tattoo?

Mindsteprisen for en tattoo er 500 kr. for en 5×5 simpel sort tatovering. Hos All or Nothing Tattoo er prisen for en heldagssession 5500 kr. men tatoveringer er ofte projektbaseret og ikke baseret på en heldagssession. Vi guider og vejleder dig i processen og aftaler prisen med dig, så du på forhånd kender alle detaljer omkring det konkrete projekt uanset om det tager 1 eller 50 timer.

Hvor lang tid vil min tattoo tage?

Hvor lang tid du skal afsætte til din tatovering afhænger af mange ting som størrelse, detaljegrad, stilart, placering og farver. Når du har din gratis konsultation med tatovøren, vil du få et estimat på tiden til projektet, og samtidig aftaler I også prisen på projektet.

Gør det ondt at få en tattoo?

Som udgangspunkt er det ikke smertefrit at få en tatovering. Men da smerte opfattes meget individuelt fra person til person, og afhænger meget af placering, er det umuligt at sige præcist, hvordan du vil opleve det. 


Nogle vælger at bruge en bedøvelsescreme. Aftal altid med din tatovør, hvis du overvejer en bedøvelsescreme så i begge er forberedt på dette.

Hvor lang tid tager det før min tattoo er helet

Det kan tage helt op til tre måneder før en tatovering er helet helt op. Efter du har fået tatoveringen vil der gå nogle dage, hvor huden begynder at hele. Her skaller huden, hvilket kan vare i flere uger. Vi anbefaler at smøre et tyndt lag aftercare creme på tatoveringen, da det holder huden smidig og er med til at booste helingsprocessen.

 

Tatoveringen skal holdes ren, og du skal undgå at røre og pille i den, da der så kan komme bakterier fra fingrene i huden, som i værste tilfælde kan forstyrre helingen og danne sår.

 

Du kan læse mere om aftercare og gode råd til vedligeholdelse og helingsprocessen her:

Jeg har fundet en fed tatovering på internettet. Vil i lave den?

Vores tatovører laver et unikt design til dig. Det er i dag muligt at finde inspiration alle steder på nettet og det kan naturligvis danne grundlag som inspiration til det design du ønsker at få. 


Det er vigtigt, at det du får, ikke er en kopi af noget en anden tatovør har lavet. Vores tatovører laver designet til dig så det er unikt og originalt og opfylder dine ønsker.